Care About You

Care About You

Zorg voor je ouder op afstand.

Is dit herkenbaar voor jou?
Hoe gaat het met moeder? Je hebt het druk met je baan, je vrienden, je hobby’s en je gezin. De weekenden zijn zo voorbij en de weken te kort. Natuurlijk denk je geregeld aan haar, maar dat bezoekje komt er steeds maar niet van. Ze woont net te ver om er even naar toe te rijden. Je belt regelmatig, maar niet elke dag.

Meet de vaste patronen
Zorgen maken om je moeder is heel normaal. Ook al redt ze zich prima, er kan altijd iets misgaan. Het zou fijn zijn als je op afstand kan zien of het goed met haar gaat. Het geeft rust als je weet dat ze haar normale routines volgt. Dat ze ’s ochtends haar ontbijtje heeft gemaakt. Dat de wijkverpleegster langs is geweest. Dat ze ’s ochtends een kopje koffie gezet heeft. Dat ze haar vaste TV programma heeft gekeken. Dit zijn allemaal vaste patronen die je kan meten. Denk bijvoorbeeld aan sensoren op de koelkast, het koffiezetapparaat en de TV in combinatie met bewegingssensoren op diverse punten in het huis. Via de Care About You app kun je ten aller tijden deze gegevens bekijken en komen er meldingen binnen als haar routine verstoord wordt.

Wel of geen actie ondernemen
Je krijgt een Oranje melding als de routine verstoord is. Wellicht heeft je moeder ’s ochtends haar kopje koffie bij een vriendin gedronken. Als je daarna ziet dat de volgende routines normaal verlopen en dat de bewegingsgrafiek het normale patroon vertoont, weet je dat niets aan de hand is. Bij code rood is er waarschijnlijk meer aan de hand zoals een brandalarm of de deurbel na 21.00. Het is handig als je dan via een camera even kan controleren of er inderdaad iets aan de hand is of dat je kan zien wie er voor de deur staat. Op die manier kun je indien nodig direct contact opnemen met de juiste mensen of hulpdiensten.

De Care About You app
Door middel van de Care About You app zorg je op de achtergrond voor je moeder. Het geeft jou én je moeder een prettig gevoel. Wij maken een compleet plan aan de hand van jullie wensen en de dagelijkse routines. Vervolgens installeren wij de sensoren en eventueel camera’s, rekening houdend met de privacy van je moeder. Jij kan realtime zien hoe het met haar gaat. Mocht het minder goed of zelfs slecht gaan, dan krijg je daar direct een melding van zodat je gerichte actie kan ondernemen. Geen stress over contactinformatie want alle benodigde gegevens staan voor je klaar in de app!

Natuurlijk zal je je moeder nog steeds regelmatig moeten bezoeken en bellen…

Ik wil deze zorg voor mijn moeder!
Neem dan contact met mij op. Bij een kopje koffie bespreken we de mogelijkheden die het beste passen bij jou en je moeder.

Uiteraard is de app ook voor vaders of andere geliefden waar je op afstand zorg voor draagt.

Share This